Project Ice-Break

Waar we werken

We werken als voedingsmiddelentechnoloog en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe producten voor zelfstandige, kleine bedrijven als ijssalons en bakkerijen. We zijn ingehuurd door Rutger Mantel van IJssalon IJs-Break in Zwanenburg en Amsterdam.

Situatie

De ijsmarkt is een competitieve markt. Nieuwe smaken en producten volgen elkaar in hoog tempo op. De klant wil steeds meer dat het kopen van ijs in een salon ook een beleving is.

Elk jaar worden er nieuwe ijssmaken ontwikkeld, elk jaar vallen er ook weer ijssmaken weg. Alles om de klant in de ijssalons te blijven trekken. Het ijs-publiek heeft in toenemende mate "alles al eens gezien/geproefd". In de regio rond Zwanenburg en Amsterdam kan de klant kiezen uit enkele bekende ijssalons. 

Bij IJssalon IJs-Break vormt een familierecept de basis van alle roomijs: een mix van verse volle melk, glucose, dextrose, bindmiddel en verse slagroom in een geheime verhouding. Door andere ingrediënten toe te voegen komen ze tot de ruim 30 smaken die in de ijssalon te verkrijgen zijn. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, kunstmatige kleurstoffen worden niet gebruikt.

Opdrachtgever

Onze contactpersoon bij ijssalon IJs-Break is de eigenaar Rutger Mantel.

Opdracht

IJsalon IJs-Break vraagt ons om een nieuwe ijssmaak te ontwikkelen gebaseerd op hun basisrecept. Het ijs moet goed van smaak en textuur zijn, en alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. De kleur, geur en presentatie in de ijsbak moeten uitnodigend zijn voor het ijsetend publiek. 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin